Amulettek a szerencséért és a gazdagságért

Az ősidők óta az emberek különféle amulettek, összeesküvések és rituálék segítségével próbáltak segíteni magukon, gazdagságot és jólétet vonzanak magukhoz, és a pénzért és a szerencsét szolgáló amulettek sem kivételek ebben a kérdésben. Minden gyógyító és pszichikus biztos abban, hogy egy megfelelően kiválasztott és megszerzett amulett jólétet és szerencsét hozhat az életbe.

pénz amulett medál

Ha az amulett tulajdonosa hisz tárgya erejében, akkor a szerencse biztosan mosolyog rá, így kellemes ajándék lesz anyagi gazdagság formájában. Tekintsük a legnépszerűbb amuletteket pénzért és sok szerencséért.

Pénzamulettek fajtái

Az embereknek rengeteg különféle amulettje van pénzért és sok szerencséért. Pénzért vásárolhat kész amulettet, vagy saját maga is elkészítheti, gondosan követve a gyártási utasításokat. Sok hívő nagyon áhítattal hallgatja Vanga jósnő szavait, és valaki követi a híres asztrológus utasításait.

Amulett Vangától pénzért és sok szerencséért

Vanga, az ősi nemzedék nagy tisztánlátója és gyógyítója, földi élete során sokaknak segített, akik segítséget kértek tőle. De még a halál után is sokan megtalálják benne a megváltást a gondjaikból, és tanácsai alapján megtalálják, amit akarnak.

Vanga biztos volt benne, hogy a természet az élet fő forrása, amelyben minden megtalálható, amire az embernek szüksége van a boldogsághoz, fontos megtanulni, hogyan kell helyesen használni a természet összetevőit.

Munkapénzes amulett készítéséhez azt tanácsolta, hogy használjon ribizliágakat és -leveleket, amelyeket tavasszal le kell vágni, majd készítsen három darab zöld szalagot, amelyeknek hosszabbnak kell lenniük, mint a ribizliágak.

A ribizli ágakat és szalagokat copfba kell fonni, váltakozva felváltva, és a kapott mintát karkötőbe kell kötni, és eltávolítani ezt a talizmánt az emberi szemtől.

Az amulett az ágak megszáradása után lesz kész, és mindig a pénzamulett tulajdonosánál kell lennie: feküdjön egy zsákban vagy legyen a karon, és pontosan egy év múlva el kell égetnie a régi amulettet, és el kell készítenie magát. egy új.

Amulett pénzért és sok szerencsét egy asztrológustól

Korunk híres asztrológusa tudja, hogy az emberek hiába hittek az amulettek mágikus erejében, és véleménye szerint az amulett a legerősebb eszköz ahhoz, hogy megszerezze, amit akar.

A nő saját amulettjét viseli, ami szerencsét hoz neki, ez pedig egy érme, ami a kezébe került. Ezt az érmét különleges, hatalmas erővel ruházták fel, olyan szertartást végeztek fölötte, hogy csak egy tulajdonost szolgált.

Birodalmi amulett pénzt vonzani

Az amulettet egy legenda övezi, az egyik szerint ezt az érmét először kapta meg a fiatal herceg a Lavra szerzeteseitől. Három diakónus egész éjjel imát olvasott ezen az érmén, majd átadták a királynak, mondván, hogy most mindenben sikert vár, és a gazdagság és a szerencse életre hűséges társai lesznek.

Valójában minden probléma, amelyet a fiatalember akkoriban megoldott, magától megoldódott, és ezután nagyszerű császár lett, és azóta sok császár saját amulettet viselt.

Most egy ilyen amulettet egy online áruházon keresztül lehet megrendelni, és professzionális varázslók foglalkoznak a gyártásával. Az amulett tulajdonosa csak egy lehet, ezért az érte szóló imákat csak egy személyről olvassák.

Horda amulett

Egy másik amulett, amelynek boldog tulajdonosa többé nem tapasztal anyagi szükségleteket, a Horda amulett. Az ókorban a horda érme volt, kereszt alakú zsinórral átkötötték. Most egy ilyen amulett sehol nem található, és az egyetlen lehetséges lehetőség az Arany Horda korszakának ősei megtalálása.

Muszlim amulett az egészségért

Sok muszlim különféle amuletteket is visel, amelyek segítenek nekik anyagi függetlenségre szert tenni. A muszlimok körében a legnépszerűbb amulett egy papír, amelyre a ruqyah gazdagságáról szóló szavak vannak írva. Ez az amulett bőrtáskában van elrejtve és gondosan tárolva egész élettartama alatt.

Piros szál

A legerősebb védelmet és szerencsét biztosító amulett egy vörös cérnából készült amulett. A cérna csak természetes anyagból készüljön, és a cérna legmegfelelőbb anyaga a báránygyapjú. Nagyon gyakran mennek az emberek Izraelbe, hogy ott megvegyék ezt a szálat, de ne feledd, hogy egy ilyen szálat a kezeden a legközelebbi rokonnak kell magához kötnie, és ezt hét csomóval kell megtennie.

Miért jobb egy házi készítésű amulett, mint egy vásárolt?

Mindenki, aki jólétet és gazdagságot keres, nagyon gyakran felteszi magának a kérdést, hogy hol vásároljon amulettet jó szerencséért és pénzért. Vásárolhat magának amulettet ezoterikus boltokban, vagy egyéni rendelést is készíthet egy bűvésztől vagy pszichikustól, mivel ők tökéletesen tudják, hogyan kell amulettet beszélni szerencséért és pénzért.

A közelmúltban az amulett pénzért történő vásárlásának egyik leggyakoribb módja az internet. De saját magad is készíthetsz varázstárgyat pénzért, hiszen úgy tartják, hogy a saját készítésű amulett hatékonyabb, hiszen amikor megalkottad, a célodra koncentráltál.

Ezenkívül lehetősége van arra, hogy bármilyen lehetőséget válasszon az amulett elkészítéséhez.

Hogyan készítsünk amulettet jó szerencséért és pénzért saját kezűleg?

Ahhoz, hogy saját kezűleg pénzért készítsen amulettet, szüksége lesz néhány anyagra, és ami a legfontosabb, pozitív hozzáállásra és az amulett hatékonyságába vetett hitre.

mágikus érme

Ez a leggyakoribb amulett a pénz vonzására. El kell venni bármilyen érmét, és telihold idején tedd egy csészealjba vízbe, és tedd a hold sugarai alá. Ezt az amulettet feltöltik energiájukkal, és ezt az érmét mindig tartsa magadnál, lehetőleg a pénztárcádban.

Viasz amulett

Egy ilyen amulett elkészítéséhez gyertyát és növekvő holdat kell vásárolnia éjfélkor, tegye egy pohárba és gyújtsa meg. A gyertya lángjának meg kell suttognia a vágyait, hogy a viasz megőrizze az Ön által elmondott összes információt. Miután a gyertya kiégett és a viasz megkeményedik, egy speciális zacskóba kell helyezni anélkül, hogy bárkinek megmutatná.

A szálakból

Az egyik legerősebb amulett a szerencséért. Különböző színű szálakból kell fonnia, és szövés közben ki kell mondania a pénz vágyait. Ezután a fonatot karkötőbe kell kötni, és a bal lábra kell helyezni. A vágy teljesülése után feltétlenül égesse el ezt a karkötőt, és köszönetet mondjon neki.